Zwemschool Jottem heeft een speciale zwemschoen ontwikkeld die kinderen kunnen gebruiken bij het leszwemmen. Deze schoen, de Bèpo, is een soort klapschoen waarmee kinderen beter en sneller leren zwemmen.

De Bèpo geeft een corrigerende werking bij de beenslag Sluiten intrekken-spreiden-sluiten. Deze komt voor bij de schoolslag en enkelvoudige rugslag. Met de Bèpo is deze lastige beenslag makkelijker onder de knie te krijgen.
Zo krijgt een kind meer zelfvertrouwen in het zwemmen.Plezier

De Bèpo is er in vier aantrekkelijke kleuren en is gemaakt van elastisch materiaal. De goede pasvorm zorgt voor een goede aansluiting op de voet en voorkomt irritatie en blaarvorming. De grotere afzet zorgt ervoor dat kinderen gemakkelijker uitdrijven. Door de Bèpo krijgen zij meer plezier in het leszwemmen. Verkrijgbaar in de maten: 28-29 / 30-31 / 32-33. Meerdere maten verschijnen binnenkort.Minder lessen nodig

Jottem is het eerste en tot nu enige zwembad dat de speciale zwemschoen gebruikt. En met succes. De Bèpo is grondig getest en heeft bewezen dat kinderen minder lessen nodig hebben om beter te leren zwemmen. De gemiddelde zwemlesduur tot aan het eerste zwemdiploma voor 5 jarigen is van 48 uur teruggebracht na toepassing van de zwemschoen naar gemiddeld 32 uur. Met recht is de Bèpo een revolutie in het zwemonderwijs!
Film + informatie  >